Muschiulet cu sos acrisor

Printeaza

Muschiulet cu sos acrisor din: muschiulet de vita, unt, sare, piper, rozmarin, cimbrisor, ceapa, usturoi, otet, unt, mar, fasole, kaizer.

Ingrediente:Muschiulet cu sos acrisor

  • 4 felii groase de muşchiuleţ
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • 1 linguriţă rozmarin
  • 1 linguriţă cimbrişor
  • 2 cepe
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 foaie dafin
  • oţet
  • 100 ml supă de oase
  • 1 măr
  • 400 g fasole verde
  • 100 g kaizer
  • puţin unt

 

Mod de preparare:

Intr-o cratiţă, se topeşte untul şi se rumenesc feliile de car­ne. Apoi, se scot şi se păstrează la cald. Usturoiul şi una dinttre cepe se taie felii şi se călesc în grăsimea rămasă în cratiţă.

Se presară rozmarinul, cimbrişorul, se sărează, se piperează, apoi se adaugă mărul, decojit şi tăiat felii. Se lasă toate să se înăbuşe câteva minute, sub capac.

Fasolea păstăi se rupe bucăţi mai mici şi se fierbe în apa uşor săra­tă, timp de 15-20 de minute. Apoi se strecoară şi se limpezeşte sub jet de apă rece.

Kaizerul se taie cubuleţe, se prăjeşte în puţin unt, se adaugă cealaltă ceapă, tăiată, de asemenea, felii, iar după ce s-a rumenit, se condimentea­ză cu sare şi piper, adăugând, apoi, fasolea.

Feliile de muşchiuleţ se servesc cu sosul acrişor şi cu gar­nitură de fasole verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.