Muschiulet de porc in aluat

Printeaza

Muschiulet de porc in aluat din: aluat frantuzesc, muschiulet de porc, ciuperci, ardei copti, ceapa, ou, patrunjel verde, usturoi, cimbru, sare, piper, unt.

Ingrediente:Muschiulet de porc in aluat

  • aluat frantuzesc
  • 2 muschiuleti de porc
  • 8 ciuperci
  • 5 ardei copti
  • 1 ceapa mica
  • 1 ou
  • patrunjel verde
  • usturoi
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • unt

 

Mod de preparare:

Căleşte ceapa în unt topit. Când a devenit sticloasă, adaugă ciupercile date prin maşină şi lasă până ce scade toată zeama. Când este aproape gata, pune ardeiul copt (tocat mărunt sau dat prin maşină), potriveşte gustul de sare şi piper şi aromatizează cu pătrunjel proaspăt.

Lasă să se răcorească. Intre timp, curăţă muşchiuleţii de pieliţe şi/sau grăsime şi rumeneşte-i pe ambele părţi în puţin unt încins.

Presară cimbru, sare şi piper după gust. împarte aluatul în două, după dimensiunile bucăţilor de carne, şi unge-l cu amestecul de ciuperci şi ardei. Aşază deasupra câte un muşchiuleţ şi rulează.

Crestează aluatul cu un cuţit, unge cu ou bătut şi dă la cuptorul încins 30-40 de minute sau până ce scobitoarea- test intră uşor în carne. Serveşte cald, cu salată de sezon.

Muschiulet de porc in aluat

Muschiulet de porc in aluat

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. E si de cumparat?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.