Muschiulet de porc in aluat
PrinteazaMuschiulet de porc in aluat din: aluat frantuzesc, muschiulet de porc, ciuperci, ardei copti, ceapa, ou, patrunjel verde, usturoi, cimbru, sare, piper, unt.
- aluat frantuzesc
- 2 muschiuleti de porc
- 8 ciuperci
- 5 ardei copti
- 1 ceapa mica
- 1 ou
- patrunjel verde
- usturoi
- cimbru
- sare
- piper
- unt
Mod de preparare:
Căleşte ceapa în unt topit. Când a devenit sticloasă, adaugă ciupercile date prin maşină şi lasă până ce scade toată zeama. Când este aproape gata, pune ardeiul copt (tocat mărunt sau dat prin maşină), potriveşte gustul de sare şi piper şi aromatizează cu pătrunjel proaspăt.
Lasă să se răcorească. Intre timp, curăţă muşchiuleţii de pieliţe şi/sau grăsime şi rumeneşte-i pe ambele părţi în puţin unt încins.
Presară cimbru, sare şi piper după gust. împarte aluatul în două, după dimensiunile bucăţilor de carne, şi unge-l cu amestecul de ciuperci şi ardei. Aşază deasupra câte un muşchiuleţ şi rulează.
Crestează aluatul cu un cuţit, unge cu ou bătut şi dă la cuptorul încins 30-40 de minute sau până ce scobitoarea- test intră uşor în carne. Serveşte cald, cu salată de sezon.
Muschiulet de porc in aluat
Pofta buna!
E si de cumparat?