Muschiulet de porc cu cartofi noi

Printeaza

Muschiulet de porc cu cartofi noi din: muschiulet de porc, ulei, usturoi, rozmarin, cimbru, cartofi, sare, piper.

Ingrediente:Muschiulet de porc cu cartofi noi

  • 2 muşchiuleţi de porc
  • 2-3 linguri ulei
  • 3 căţei de usturoi
  • 1 linguriţă rozmarin proaspăt tocat
  • 2 linguriţe cimbru proaspăt tocat
  • 2 kg cartofi noi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Incingeţi cuptorul la treapta 5.

Zdrobiţi bine usturoiul, frecaţi-1 cu uleiul, sare, piper şi verdeţurile aromate. Acoperiţi muşchiuleţii cu 3 linguri de amestec, puneţi-i într-o tavă mare.

Spălaţi cartofii, amestecaţi-i bine cu restul de pastă de usturoi, distribuiţi-i în jurul cărnii.

Lăsaţi să se coacă cca 40 min, amestecând cartofii după 20-25 min. Când înţepaţi carnea şi iese un suc limpede, nu sângeriu, puneţi tava sub grill şi lăsaţi să se rumenească 5-6 min.

Scoateţi din cuptor, lăsaţi 5 min, apoi feliaţi carnea şi serviţi.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.