Muschiulet de porc cu mustar iute

Printeaza

Muschiulet de porc cu mustar iute din: muschi d eporc, mere, ceapa, ulei, mustar, sare, piper.

Ingrediente:Muschiulet de porc cu mustar iute

  • un muşchi subţire de porc
  • 3 mere
  • 2 cepe
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri muştar iute
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa şi merele se taie felii, se umezesc cu o lingură de ulei, se presară cu sare şi piper. Se aşază un strat de ceapă şi mere într-un vas de cuptor.

Carnea se taie bucăţi care se presară cu sare şi piper şi se ung cu muştar. Se aşază carnea peste ceapă şi mere şi se lasă la cuptor 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.