Muschiulet de porc cu sos gorgonzola

Printeaza

Muschiulet de porc cu sos gorgonzola din: muschiulet de porc, gorgonzola, smantana, unt, ulei, sare, piper, lapte, marar.

Ingrediente:

  • 500 g muschiulet de porcMuschiulet_de_porc_cu_sos_gorgonzola
  • 100 g gorgonzola
  • 500 g smantana
  • 50 g unt
  • 2 linguri ulei
  • sare si piper, dupa gust
  • 50 ml lapte
  • 1 legatura marar

 

Mod de preparare:

Muschiuletul de porc il portionezi in felii groase de aproximativ 2 cm, dupa care il asezi in tigaia incinsa cu putin ulei. Lasi la prajit aproximativ 2 minute pe fiecare parte, adaugand sare si piper, dupa gust. Carnea rumenita o introduci apoi in cuptor, pentru 20 de minute, la 180 de grade Celsius.

Pentru realizarea sosului amesteci smantana, laptele si gorgonzola taiata cubulete, intr-o tigaie unsa cu putin unt, dupa care presari mararul tocat marunt. Poti servi alaturi de cartofi gratinati sau mix de legume.

Muschiulet de porc cu sos gorgonzola

Muschiulet_de_porc_cu_sos_gorgonzola

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.