Muschiuleţ de porc impănat, la gratar

Printeaza

Muschiuleţ de porc impănat, la gratar

Ingrediente:Muschiuleţ de porc impănat, la gratar

  • 2 muşchiuleţi de porc – cam 1,5 kg
  • 250 g slănină
  • o căpăţână de usturoi
  • 200 g mălai
  • 50 ml ulei
  • 30 g sare

 

Mod de preparare:

Degresezi muşchiuleţii, îi cureţi de pieliţe, îi speli şi-i laşi să se zvânte. Cureţi usturoiul, iar slănina o vei tăia fâ­şii.

Impănezi muşchiuleţii cu usturoiul şi slă­nina, îi treci prin mălaiul cernut şi-i frigi bine pe ambele părţi, pe grătarul încins şi uns cu slănină sau ulei.

Când s-au făcut, presari sa­re după gust. Ii serveşti calzi, alături de gar­nituri din legume sau paste făinoase.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.