Muschiulet de porc umplut cu carnati
PrinteazaMuschiulet de porc umplut cu carnati din: muschiulet de porc, sunca presata, carnat proaspat de casa, legume mexicane, oua, cascaval, sare, piper, ulei.
- 600 g muşchiuleţ de porc
- 200 g şuncă presată
- 300 g cârnat proaspăt de casă
- 300 g legume mexicane
- 3 ouă
- 100 g caşcaval
- sare
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Muşchiuleţul se bate subţire, se condimentează, legumele se sotează în unt şi se amestecă apoi cu caşcaval ras. Din ouă se face o omletă, în care se înfăşoară cârnatul. Peste muşchiuleţul condimentat cu piper şi sare, se aşază şunca, peste care se pun apoi legumele şi cârnatul învelit în omletă.
Se rulează şi se pune la cuptor, într-o tavă cu ulei şi puţină apă, timp de 30 de minute, la 200 de grade Celsius.
Se scoate din cuptor, se lasă puţin să se răcească, apoi se porţionează în felii de 1 cm grosime. Se serveşte cu garnitură de cartofi piure sau orez.
Pofta buna!