Muschiulet de porc umplut cu ciuperci si cascaval
PrinteazaMuschiulet de porc umplut cu ciuperci si cascaval din: muschiulet de porc, ciuperci, cascaval, unt, oua, faina, pesmet, sare, piper, ulei.
- 600 g muşchiuleţ de porc
- 200 g ciuperci proaspete
- 100 g caşcaval
- 25 g unt
- 2 ouă
- o lingură de făină
- 300 g pesmet
- sare
- piper
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Se despică muşchiul în două, se bate cu ciocanul de şniţele, se presară cu sare şi piper, cu caşcaval ras şi cu ciupercile călite sau fierte şi scurse de apă.
Se rulează, se trece prin faină, ou bătut şi pesmet, după care se prăjeşte într-o tigaie cu grăsime multă, la foc potrivit.
Se serveşte cu diverse garnituri şi cu unt fierbinte pe deasupra. La fel se poate prepara şi cotletul de porc
Pofta buna!