Muschiulet de miel cu sos de curry
PrinteazaO reteta de muschiulet de miel cu sos de curry din: muschi de miel, morcovi, ardie gras, amidon, supa de legume, curry, unt, ulei de masline, porumb, sare si piper.
- 600 g muschiulet de miel
- 1 morcov
- 1 ardei gras rosu
- 2 linguri amidon
- 400 ml supa de legume
- 1 lingurita rasa curry
- 50 g unt
- 3 linguri ulei de masline
- 500 g porumb murat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati muschiuletul de pielite si tendoane, spalati-l scurgeti-l de apa si stergeti-l cu servetele. Presarati cu sare si piper, apoi prajiti-l in unt la foc mic 5-6 minute, intorcandu-l pe toate partile. Taiati-l in feliute pe care puneti-le din nou in tigaie si mai prajiti-le 30-40 de secunde la foc mare.
Pentru sos caliti in ulei morcovul si ardeiul gras, taiate in fasii, apoi adaugati amidonul desfacut in supa. Puneti curry, potrivit de sare si piper si lasati sosul sa fiarba la foc mic 4-5 minute. Serviti feliutele de muschiulet calde cu garnitura de porumb murat si stropiti totul cu sosul de curry.
Muschiulet de miel cu sos de curry
Pofta buna!