Muschiulet de miel in unt
PrinteazaMuschiulet de miel in unt din: usturoi, rozmarin, cimbru, muschiulet de miel, sare, piper, unt, patrunjel, coaja de lamaie, ceapa verde si rosii cherry.
- 2 catei de usturoi
- 1 fir de rozmarin
- 3 fire cimbru
- 4 bucati de muschiulet de miel (180 g)
- sare
- piper
- 80 g unt
- 1 legatura patrunjel
- 1 lingura coaja de lamaie rasa
- 3 cepe verzi
- 300 g tomate cherry galbene si rosii
Mod de preparare:
Se curata usturoiul si se taie felii. Se toaca rozmarinul si cimbrul. Se sareaza si se pipereaza carnea. Se topeste untul intr-o tigaie. Se calesc usturoiul, rozmarinul si cimbrul.
Se adauga carnea si se inabusa la foc moale 10-12 minute, timp in care se intoarce de pe o parte pe cealata.
Se spala si se curata patrunjelul; se amesteca impreuna cu coaja de lamaie.
Se curata ceapa verde si partea alba se taie rondele de 2 cm lungime. Se scoate carnea si se infasoara in folie de aluminiu.
Se spala rosiile si se taie jumatati; se dau in tigaie, cu ceapa verde, si se calesc in zeama de la friptura.
Se condimenteaza cu sare si piper si se adauga 1 lingura din amestecul de patrunjel.
Carnea se tavaleste prin restul de amestec de patrunjel, apoi se taie felii si se serveste impreuna cu garnitura de tomate.
Se poate servi alatura de o garnitura de cuscus.
Muschiulet de miel in unt
Pofta buna!
Incoming search terms:
- https://www restaurantedelux ro/muschiulet-miel-unt html
- muschiulet de miel
Pai si cu muschiuletul ce facem dupa ce-l punem in folie de aluminiu?