Muschiulet de porc in carne tocata
PrinteazaO reteta delicioasa de muschiulet de porc in carne tocata din: muschiulet de porc, carne de porc, ou, mirodenii, prapur de porc si sare.
Ingrediente:
- doi muşchiuleţi de porc
- o jumătate de kg carne de porc mai grasă
- un ou
- mirodenii (cimbru, piper, boia)
- un prapur de porc
- sare
Mod de preparare:
Se iau cei doi muşchiuleţi de porc, se dau prin mirodenii şi se sărează. Carnea se toacă şi se amestecă şi ea cu ou, mirodenii şi sare. Apoi se procedează astfel: se întinde prapurul, se aşterne pe el carne tocată, se pun muşchiuleţii de porc, după care se rulează, astfel încât să avem un fel de „ruladă inversă, în care tocătura este la exterior, iar carnea macră la mijloc.
Se aşază cu grijă această ruladă într-un vas ter- morezistent, şi se pune la fiert în suc propriu sau se dă la cuptor, cu puţină untură.
Poftă bună!