Muschiulet de porc cu cartofi, mar si ceapa rosie
PrinteazaMuschiulet de porc cu cartofi, mar si ceapa rosie din: muschi de porc, cartofi, mar, usturoi, ceapa rosie, ulei de masline, ulei de nuca, cimbru, ienibahar, sare, piper.
- 1 muschi de porc
- 400 g cartofi
- 1 mar
- 4 catei de usturoi
- 1 ceapa rosie
- 2 lingurite cu ulei de masline
- 1 lingurita cu ulei de nuca
- cimbru
- ienibahar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Condimentează bucata de carne cu sare şi piper şi unge-o cu ulei de măsline şi nucă. Las-o la rece 30 de minute.
Intre timp, pune carofii la fiert în coajă, în apă cu un praf de sare. După ce s-au fiert, curăţă-i de coajă şi taie-i în bucăţi.
Intr-o tavă, pune hârtie de copt, aşază muşchiul de porc.
De jur împrejur, pune cartofii, ceapa tăiată în sferturi, felii de măr şi căţei de usturoi.
Presară cimbru şi ienibahar şi lasă la cuptor, la foc moderat, 35-45 de minute.
In loc de cartofi, poţi să pui napi sau cartofi-dulci.
Muschiulet de porc cu cartofi, mar si ceapa rosie
Pofta buna!
SUnt cam satula de porc, dar arata foarte bine 🙂