Muschiulet de porc la cratita

Printeaza

Muschiulet de porc la cratita

Ingrediente:

  • 5 muşchluleti
  • 1 lingură grăsime
  • 5 cepe mici
  • 5 lingurile făină
  • 1 pahar vin
  • sare
  • piper
  • 1 foaie de dafin

 

Mod de preparare:

Muschiulet de porc la cratita: Prăjim muşchiuleţii întregi în grăsime, înt’r-o cratiţă,.cu sare şi piper. Adăugăm ceapă tăiată subţire, făină şi amestecăm bine. Stingem cu un pahar de vin. Adău­găm o foaie de dafin şi 2-3 boabe de piper. Tragem cratiţa la marginea plitei.

Pentru ca sosul să fie picant, punem pu­ţin piper sau ardei roşu. Muşchiuleţul de porc este gata în 30-40 minute ; dacă este mai mare, în 50-60 minute.

Ca garnitură servim piure de cartofi şi orice salată : verde, sfeclă, varză.

 

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.