Muschiulet de porc la cratita
PrinteazaMuschiulet de porc la cratita
Ingrediente:
- 5 muşchluleti
- 1 lingură grăsime
- 5 cepe mici
- 5 lingurile făină
- 1 pahar vin
- sare
- piper
- 1 foaie de dafin
Mod de preparare:
Muschiulet de porc la cratita: Prăjim muşchiuleţii întregi în grăsime, înt’r-o cratiţă,.cu sare şi piper. Adăugăm ceapă tăiată subţire, făină şi amestecăm bine. Stingem cu un pahar de vin. Adăugăm o foaie de dafin şi 2-3 boabe de piper. Tragem cratiţa la marginea plitei.
Pentru ca sosul să fie picant, punem puţin piper sau ardei roşu. Muşchiuleţul de porc este gata în 30-40 minute ; dacă este mai mare, în 50-60 minute.
Ca garnitură servim piure de cartofi şi orice salată : verde, sfeclă, varză.
Pofta buna!