Muschiulet de porc impanat cu piept ardelenesc din: muşchiuleti de porc, piept ardelenesc, usturoi, ulei, condimente pentru carne de porc, apa.
Ingrediente:
2 muşchiuleti de porc de 1 kg
100 g piept ardelenesc
1 căpăţână usturoi
2-3 linguri ulei
2 linguri condimente pentru carne de porc
1 cană de apă
Mod de preparare:
Speli muşchiuleţii de porc, îi scurgi de apă, îi usuci şi apoi îi crestezi din loc în loc.
Ungi carnea cu ulei şi o împănezi cu o feliuţă de piept ardelenesc şi 1/2 căţel de usturoi în fiecare crestătură.
Pui condimentul şi aşezi carnea în tavă, împreună cu 1 cană de apă.
Dacă apa din tavă scade, mai adaugi cât e nevoie. Frigi nuşchiuleţul în cuptor, la început la o temperatură mai înaltă şi îl laşi timp de 15-20 de minute, apoi la foc mai slab, circa 1 oră, până se rumeneşte frumos.
Serveşti muşchiuleţul cu’ garnitură de cartofi ratur şi cu fasole verde.
Muschiulet de porc umplut cu spanac din: muschiulet de porc, rosii uscate, spanac, mozzarella, unt, sare, piper. Ingrediente: muşchiulet subtire de porc rosii uscate conservate in ulei un kg spanac 250 g mozzarella 150 g unt sare piper Mod de preparare: Spanacul se curătă, se spală în mai multe ape si apoi, bine scurs, […]
Muschi de porc cu ciuperci si struguri din: muschiulet de porc, ciuperci, struguri, ceapa, smantana, vin, unt, sare, piper. Ingrediente: 800 g muşchiulet de porc 600 g ciuperci un ciorchine struguri 2 cepe 200 ml smântână de gătit 100 ml vin alb 25 g unt sare piper Mod de preparare: Ceapa foarte fin tăiată […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.