Aperitiv delicios cu muschi de porc din: chifle, muschi de porc, varza, ceapa, maioneza, ketchup, ulei, usturoi si unt. Ingredinte: 6 chifle 600 gr. muschi de porc 1 buc. varza mica 2 buc. ceapa 3 linguri maioneza 3 linguri ketch-up ulei usturoi unt Mod de preparare Carnea se taie in cuburi mai groase. Ceapa […]
Muschiulet de porc impletit cu sos de usturoi
PrinteazaMuschiulet de porc impletit cu sos de usturoi din: muschiuleti de porc, usturoi, ulei de masline, cimbru, boia de ardei, cognac, sare si piper.
- 4 muschiuleti de porc
- 8 catei de usturoi
- 100 ml ulei de masline
- 5-6 fire de cimbru verde
- 2 linguri boia de ardei
- 50 ml cognac
- sare
- piper
Mod de preparare:
Curatati muschiuletii de pielite si de tendoane, spalati-i, scurgeti-i bine de apa si stergeti-i cu servetele.
Taiati in 5 suvite egale, pe lungime, dinspre partea groasa catre partea subtire.
Lasati netaiata o portiune de circa 3-4 cm la partea groasa, astfel incat suvitele de carne sa ramana impreuna.
Presarati carnea cu boia, sare si piper, apoi impletiti suvitele de carne si puneti printre acestea feliute subtiri de usturoi.
Stropiti muschiuletii astfel impletiti cu ulei si cognac si puneti-i intr-o tava, pe hartie de copt.
Adaugati o cana cu apa si puneti tava in cuptorul incins.
Coaceti la foc potrivit, circa 50 de minute. Serviti muschiuletul de porc impletit, cald, stropit cu sosul din tava, alaturi de salata verde.
Muschiulet de porc impletit cu sos de usturoi
Pofta buna!
poate iti place si:
Aperitiv delicios cu muschi de porc
Pofta buna!
Incoming search terms:
- muschiulet de porc impletit la cuptor
Interesanta reteta asta