Muschiulet de porc cu salata verde din: muschiulet de porc, usturoi, slaninuta, morcov, salata verde, ceapa, rosii, patrunjel verde.
Ingrediente:
1 muschiulet de porc mai mare-bucata intreaga
2 catei de usturoi
50 g slaninuta
1 morcov
1 salata verde mai mare
2 cepe
2 rosii
1 legatura patrunjel verde
Mod de preparare:
Cureti muschiuletul de pielite si intepati-l din loc in loc un un cutit ascutit.
In fiecare intepatura bagati cate o feliute de usturoi, un bastonas de morcov sau o bucatita de slaninuta.
Puneti-l pe gratar, in bucata intreaga, intorcandu-l mereu pentru a se rumeni uniform.
Pregatiti o salata din salata verde, ceapa, rosii si patrunjel, taiate potrivit. Amestecait-le si pastrati salata la rece 15 minute inainte de servire.
Taiati muschiuletul la gratar in felii cu grosimea de 2 cm si serviti-l cu salata rece.
Pulpa de porc cu salata de rosii din: pulpa de porc, usturoi, sare, piper, chili, bulion, rosii si castraveti. Ingrediente: 1 bucata pulpa de porc aproximativ 2 kg 1 capatana usturoi sare piper chili bulion 3 rosii 4 castraveti Mod de preparare: Se cresteaza pulpa de porc, se sarea si pipereaza e ambele parti, se […]
Porc cu salata de mere din: muschi de porc, ulei de nuci, mustar integral, tarhon, patrunjel, zeama de la o lamaie, miere, mere si andive. Ingrediente: 400 g muschiulet de porc 1 lingura ulei de nuci 2 linguri de mustar integral 1 lingura de tarhon si de patrunjel, tocate zeama de la 1 lamaie 1 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.