Muschiulet de porc umplut cu ananas

Printeaza

Muschiulet de porc umplut cu ananas din: carne de porc, lapte, usturoi, ananas, piper, ficat de porc, busuioc, ulei.

Ingrediente:Muschiulet_de_porc_umplut_cu_ananas

  • 1 1/4 muschi de carne foarte slaba de porc
  • 400 ml lapte
  • 4 catei de usturoi
  • 1 ananas mic
  • 1 varf de cutit de piper
  • 400 g ficat de porc
  • 1 lingura busuioc uscat maruntit sare
  • 5 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Speli ficatul, îl tai în cuburi şi îl pui într-un castron împreună cu usturoiul tăiat în felii, puţină sare şi laptele.

Cureţi ananasul, îl tai în felioare şi îl rumeneşti puţin într-o tigaie antiaderentă. Scoţi bucăţile pe o farfurie şi le presari cu piper după gust.

Scurgi ficatul şi îl înăbuşi în 2 linguri de ulei şi puţină apă, până îşi schimbă culoarea. Speli muşchiul de porc şi îl tai în felii ceva mai mari decât cele destinate şniţelelor.

Le baţi cu ajutorul ciocanului pentru şniţele, până se subţiază. Presari fiecare bucată de carne cu busuioc şi aşezi bucăţi de ficat şi de ananas. Rulezi feliile şi le prinzi cu scobitori.

Le căleşti puţin, în uleiul rămas de la ficat şi le pui într-un vas termorezistent uns cu uleiul rămas.

Torni în vas vinul diluat cu apă şi coci rulourile la foc mediu, 30-40 de minute.

Muschiulet de porc umplut cu ananas

Muschiulet_de_porc_umplut_cu_ananas

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.