Rețetă Beef Wellington: Un Festin Elegant și Savoare Desăvârșită – Beef Wellington este un preparat clasic britanic, renumit pentru gustul său sofisticat și prezentarea impresionantă. Această rețetă combină filetul de vită, ciupercile aromate și prosciutto, toate învelite într-o crustă crocantă de aluat. Este perfect pentru ocazii speciale, când vrei să impresionezi oaspeții cu o mâncare […]
Muschiulet de porc cu verdeata si crema de branza
PrinteazaMuschiulet de porc cu verdeata si crema de branza din: muschi de porc, sare, piper, verdeata asortata, branza de vaci, pesmet, slaninuta, ulei, vin alb, amidon, zahar, dovlecei, ou, faina, untura.
Ingrediente:
- 500 g muschi de porc
- sare
- piper
- 1 legatura verdeata asortata
- 50 g crema de branza de vaci
- 1 lingura pesmet
- 125 g slaninuta
- 2 linguri ulei
- 125 ml vin alb
- 2-3 lingurite amidon
- 1 praf zahar
- 2 dovlecei
- 1 ou
- 2-3 linguri faina
- untura pentru prajit
- verdeata
Mod de preparare:
încinge cuptorul la 200 °C. Se spală carnea, se şterge şi se taie un buzunar pe lungime.
sărează şi se piperează. toacă verdeaţa şi se amestecă împreună cu brânza şi pesmetul. umple muşchiul.
înfăşoară în slănină şi se fixează cu aţă. prăjeşte în ulei de jur-împrejur. coace la cuptor 15-20 min.
Zeama de la friptură se stinge cu vin, se fierbe puţin şi se îngroaşă cu amidon. potriveşte de sare, piper şi zahăr.
spală dovleceii, se curăţă şi se rad. Se amestecă cu ou şi făină şi se prăjesc în ulei, sub formă de chifteluţe.
servesc cu sosul şi friptura; se ornează cu verdeaţă.
Muschiulet de porc cu verdeata si crema de branza
Pofta buna!
Scrumbie în Sos de Smântână și Mărar
Scrumbie în Sos de Smântână și Mărar – un preparat perfect pentru un prânz sau o cină specială. Combinând gustul intens al scrumbiei cu cremozitatea smântânii și prospețimea mărarului, această rețetă aduce o explozie de arome în farfurie. Este ușor de preparat și va impresiona cu siguranță pe toți cei care o vor gusta. Ingrediente: […]