Muschiulet umplut cu bacon

Printeaza

Muschiulet umplut cu bacon din: muschi de porc, ardei, morcov, ceapa, ulei, bacon, sare, piper.

Ingrediente:Muschiulet umplut cu bacon

  • 2 bucăţi muşchi subţire de porc
  • 2 ardei graşi
  • un morcov
  • o ceapă uscată
  • o linguriţă ulei
  • 300 g bacon
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Morcovul se trece prin râzătoare şi se amestecă cu ceapa tăiată mărunt şi ardeii tăiaţi subţire. Se adaugă uleiul, se potriveşte gustul de sare şi piper.

Carnea se taie în două, pe lung, fără a despărţi bucăţile, se bate şi apoi se pune ameste cui de legume. Se rulează şi se îmbracă cu bacon.

Se pun ruladele în tavă şi se lasă la cuptor 45 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.