Muschiuleţ umplut cu slaninuta

Printeaza

Muschiuleţ umplut cu slaninuta

Ingrediente:Muschiuleţ umplut cu slaninuta

  • 1 kg muşchiuleţ de porc (sau vită, după gust)
  • 100 g slăninuţă tă­iată bastonaşe
  • 2 morcovi tăiat bastonaşe pe lungimea lui
  • câţva căţei de usturoi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • măgheran
  • boia de ardei iute sau dulce, după gust

 

Mod de preparare:

Tai carnea în aşa fel încât să semene cu o foaie de plăcintă şi peste aceasta pui, în următoarea ordine, felioare de usturoi, şuviţe de slăninuţă, morcovii.

Presari sare, piper şi celelalte condimente. Rulezi carnea şi o legi cu aţă albă de bumbac specială pentru gătit. O dai la cuptor într-o tavă cu apă şi ulei.

Muschiuleţ umplut

Muschiulet umplut

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.