Mushiulet Stroganoff
PrinteazaMushiulet Stroganoff din: muschiulet, ceapa, untura, smantana, piper, vin.
- 700 g muşchiuleţ
- 1 ceapă
- 2 linguri untură
- 200 ml smântână dulce
- 1 linguriţă piper măcinat
- 2 linguri vin alb
Mod de preparare:
Secretul fripturii Stroganoff este să serviţi mâncarea imediat după preparare, altfel riscaţi să-şi piardă aspectul apetisant.
Grăsimea se încinge şi se căleşte ceapa tăiată mărunt. Muşchiuleţul se taie fâşii, se adaugă în cratiţă şi se prăjeşte timp de 3 minute. Se condimentează cu sare şi piper, se toarnă smântână şi se înfierbântă 2 minute.
La sfârşit se adaugă vinul, se amestecă bine şi se serveşte preparatul cu garnitură de cartofi tăiaţi sferturi şi fierţi în apă sărată.
Pofta buna!
Foarte bun muschiuletul