O reteta delicioasa de musli cu mere, morcovi si stafide din: fulgi de ovaz, morcovi, mere, portocala, stafide, nuci si iaurt.
Ingrediente:
100 g fulgi de ovăz (mari)
2 morcovi
2 mere, fără coajă
1/2 portocală
4 linguri stafide
6 nuci (miezul tocat)
400 g iaurt natural
Mod de preparare:
Morcovii se spală, se curăţă de coajă, iar merele se taie în sferturi, după care se elimină cotorul. Ambele se dau prin răzătoarea mare.
Se stropeşte cu sucul de la jumătate de portocală
Fulgii se ovăz se repartizează în patru castroane transparente, se pun deasupra morcovii şi merele date prin râzătoare, se acoperă cu iaurtul, nucile şi stafidele.
Nu se amestecă decât în momentul servirii. Se poate decora cu verdeaţă sau cu frunze de mentă proaspătă.
Crumble cu visine si nuci din: visine, zahar, faina, unt, nuca. Ingrediente: 400 g visine 180 g zahăr tos 100 g făină 80 g unt 100 g miez de nucă Mod de preparare: Visinele se pun într-o formă mare sau se repartizează în mai multe vase individuale şi se presară cu 100 g zahăr. Untul […]
Spuma cu mascarpone si piersici din: mascarpone, zahar, oua, piersici. Ingrediente: 250 g mascarpone 4 piersici 100 g zahăr 3 ouă 2 foi gelatină Mod de preparare: Gelatina se pune la înmuiat în apă rece, iar gălbenuşurile se amestecă cu zahărul. In crema de gălbenuşuri se pune apoi mascarpone şi se adaugă gelatina bine scursă. […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.