Am plecat de la reteta asta. Se înmoaie fulgii de ovăz în lapte bătut în loc de lapte. Chiar înainte de servire, se amestecă 25 g de migdale si 20 g seminţe de floarea-soarelui, ambele tocate, apoi se adaugă 1 banană zdrobită şi 1 mango tăiat bucăţi. Se serveşte cu iaurt biodegresat Alunele sunt o […]
O reteta simpla de musli cu fructe din: fulgi de ovaz, stafide, mar, zeama de lamaie, alune, seminte de dovleac, seminte de susan, capsuni, iaurt degresat si miere. Ingrediente: 115 g fulgi de ovăz 115 g sultanine (stafide mari) 250 ml lapte degresat 1 măr 2 linguriţe zeamă de lămâie 25 g alune tocate 15 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.