Muslin de pasare

Printeaza

Muslin de pasare

Ingrediente:

  • 300 g carne de pasăre
  • 300 g smântână
  • un ou
  • un bucheţel de pătrunjel verde
  • câteva fire de ceapă verde
  • unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Muslin de pasare: Mai întâi se taie carnea foarte mărunt şi se încorporează oul (frecat bine cu puţină sare înainte) şi smântână (foarte rece).

Se adaugă pătrunjelul tăiat mărunt şi la sfârşit ceapa verde tocată.

Se ung mici forme folosite pen­tru sufleuri cu unt, se umplu cu com­poziţia astfel pregătită şi se dau la bain-marie pentru 20-25 de minute.

Se servesc calde.

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.