Must de iarna

Printeaza

Must de iarna din: struguri, zahar.

Must_de_iarna

Ingrediente:

  • 5 kg boabe de struguri
  • 1,750 kg zahăr

 

 

 

Mod de preparare:

După ce storci boabele de struguri, le pui imediat la fiert împreună cu zahărul, într-un vas mai mare.

Fierbi timp de o oră, la foc mic, adunând mereu spuma for­mată deasupra.

Laşi mustul să se răcească, după care îl pui în sticle curate şi uscate de 0,5 l sau 1 l, pe care le închizi ermetic.

Mustul – un sirop gros şi dulce – poate fi con­sumat iarna cu apă minerală sau sifon.

 

Must de iarna

Must_de_iarna

Pofta buna!

 

 

 

 

Muraturi

Gogosari în Sos de Muștar cu Miere – Rețeta Delicioasă pentru Iarnă

Gogosari în Sos de Muștar cu Miere – Rețeta Delicioasă pentru Iarnă din: gogosari, miere, mustar, otet alb, sare, boabe de piper negru, seminte de coriandru, usturoi, apa. Gogosarii în sos de muștar cu miere reprezintă o combinație perfectă de dulce și condimentat, perfectă pentru a condimenta iernile reci. Această rețetă aduce o notă inedită […]

Muștarul Dijon: Istorie, Sortimente și Rețete Excepționale.

Muștarul Dijon: Istorie, Sortimente și Rețete Excepționale. De-a lungul veacurilor, muștarul Dijon s-a transformat dintr-un condiment simplu într-un simbol al fineței gastronomice franceze. Această călătorie a gustului și tradiției ne invită să descoperim cum un amestec aparent banal de semințe de muștar și verdeață a cucerit lumea. În acest articol, ne vom scufunda în inima […]

retete

Vinegreta cu mustar dijon

Vinegreta cu mustar dijon din: sare, piper, otet, mustar dijon, ulei. Vinegreta este un sos sau dressing popular folosit în special pentru salate, cunoscut pentru gustul său echilibrat între aciditate și ulei. Vinegreta își are originile în bucătăria europeană, fiind un element de bază în special în bucătăria franceză. Compoziție Baza: Ulei și oțet (sau […]

 

retete

Gogoșari în Sos Delicios de Muștar și Bulion

Gogoșari în Sos Delicios de Muștar și Bulion din: gogosari, mustar, bulion de rosii, ulei, otet, zahar, sare, piper negru, boia dulce. Icearcă cea mai delicioasă rețetă de gogoșari în sos de muștar și bulion, o tradiție culinară românească. Savurează gustul autentic al iernilor de odinioară!”   Ingrediente: Gogoșari: 1 kg Muștar: 200 g Bulion […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.