Nachos cu ananas
PrinteazaNachos cu ananas din: sos salsa, ananas, boabe de fasole, pudra de chili, chimion , coriandru, chipsuri tortilla, brânză Cheddar, ardei iute.
Ingrediente:
- 1 ceaşcă de sos salsa
- 1 ceaşcă de ananas
- 450 g de boabe fasole
- 2 linguriţe de pudră de chili
- 1 linguriţă de chimion măcinat
- 1/2 linguriţă de coriandru măcinat
- chipsuri tortilla
- 1 ceaşcă brânză Cheddar
- 12 bucăţele de ardei iute
Mod de preparare:
Pentru sos combină 1 ceaşcă de sos salsa cu 1 ceaşcă de ananas tăiat în cubuleţe.
Separat, într-un cratiţă mică, amestecă 450 g de boabe fasole dintr-o conservă (pasate cu ajutorul unei linguri de lemn), 2 linguriţe de pudră de chili, 1 linguriţă de chimion măcinat şi 1/2 linguriţă de coriandru măcinat.
Ţine ingredientele pe foc circa 5 minute, amestecând din când în când. Aşază un strat de chipsuri tortilla (180 g) pe o tavă de copt.
Adaugă un strat de brânză Cheddar rasă (1 ceaşcă) şi ţine totul în cuptorul încins la 200°C până când se topeşte ultimul ingredient adăugat.
Transferă pe un platou şi completează cu mixtura de fasole, sosul salsa şi 12 bucăţele de ardei iute.
Nachos cu ananas
Pofta buna!