Nachos cu ananas

Printeaza

Nachos cu ananas din: sos salsa, ananas, boabe de fasole, pudra de chili, chimion , coriandru, chipsuri tortilla, brân­ză Cheddar, ardei iute.

 

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă de sos salsa
  • 1 ceaşcă de ananas
  • 450 g de boabe fasole
  • 2 linguriţe de pudră de chili
  • 1 linguriţă de chimion măcinat
  • 1/2 linguriţă de coriandru măcinat
  • chipsuri tortilla
  • 1 ceaşcă brân­ză Cheddar
  • 12 bucăţele de ardei iute

 

Mod de preparare:

Pentru sos combină 1 ceaşcă de sos salsa cu 1 ceaşcă de ananas tăiat în cu­buleţe.

Separat, într-un cratiţă mică, ameste­că 450 g de boabe fasole dintr-o conservă (pasate cu ajutorul unei linguri de lemn), 2 linguriţe de pudră de chili, 1 linguriţă de chimion măcinat şi 1/2 linguriţă de coriandru măcinat.

Ţine ingredientele pe foc circa 5 minute, amestecând din când în când. Aşază un strat de chipsuri tortilla (180 g) pe o tavă de copt.

Adaugă un strat de brân­ză Cheddar rasă (1 ceaşcă) şi ţine totul în cuptorul încins la 200°C până când se topeş­te ultimul ingredient adăugat.

Transferă pe un platou şi completează cu mixtura de fa­sole, sosul salsa şi 12 bucăţele de ardei iute.

 

Nachos cu ananas

Nachos_cu_ananas

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.