Nachos cu branza cu mucegai
PrinteazaNachos cu branza cu mucegai din: costita, branza, smantana, compot, nuci, chipsuri.
- 12 felii costiţă
- 200 g brânză cu mucegai
- 200 ml smântână grasă
- 200 g chipsuri de tortilla uşor sârate
- 220 g compot de pere, scurse de lichid şi tâiate felii subfiri
- 50 g nuci, tocate
Mod de preparare:
Dă costiţa la grill până când se rumeneşte şi devine crocantă. Incinge cuptorul la semnul 6/200°C. Combină jumătate din brănză cu smântână şi lasă deoparte.
Aşază chipsurile într-un vas rezistent la cuptor şi toarnă sosul de brănzâ deasupra. Presară un strat uniform de pere şi nuci şi apoi sfărâmă deasupra brânza rămasă. Dâ la cuptor 10 minute, până când se topeşte.
Aşază deasupra costiţa afumată şi serveşte.
Pofta buna!