Nachos de casa

Printeaza

Nachos de casa din: faina, faina de porumb, sare, ulei de masline, apa calduta si praf de copt.

 

Ingrediente:Nachos de casa

  • 150 g făină
  • 150 g făină de porumb
  • sare după gust
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 100-200 ml apă călduţă
  • 1/2 plic praf de copt

 

Mod de preparare:

Cerni făina într-un bol, adaugi făina de porumb (sau mălai fin, obţinut după ce ai cernut mălai pe sita de făină) şi praful de copt. Amesteci bine ingredientele uscate, după care torni uleiul de măsline şi apa călduţă. Frămânţi bine şi vei obţine un aluat uşor de modelat.

Pe masa de lucru unsă cu un strat fin de ulei, întinzi aluatul în strat gros de 3 mm. Cu un cuţit ascuţit, tai pătrate pe care le împărţi în câte două triunghiuri.

Le aşezi în tava tapetată cu hârtie de copt şi le coci puţin, în cuptorul preîncălzit, la 180 °C, până când se rumenesc uşor pe margini. Le serveşti celor dragi, lângă un sos picant.

 

Nachos de casa

Nachos de casa

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.