Nachos de pui
PrinteazaO reteta de nachos de pui din: chipsuri, piept de pui, ceapa verde, cascaval, ardei iute, coriandru, sos de rosii, sos de ardei iute si guacamole.
- 200g de chipsuri tortilla
- 2 piepţi de pui, gata prăjiţi, rupţi în fâşii mici
- 6 cepe verzi, tăiate în felii subţiri
- 140g de caşcaval, ras
- 1 borcan mic de ardei iuţi, muraţi, roşii sau verzi
- 1 legătură mică de coriandru, cu frunzele tocate grosier
- sos de roşii, sos de ardei iute, smântână, guacamole sau ardei iuţi extra pentru servit
Mod de preparare:
Se încălzeşte cuptorul la 200º C/gaz 6. Într-un vas termorezistent sau într-o tavă se aşază straturi de tortillas, pui, ceapă verde, caşcaval şi ardei muraţi. Se lasă la cuptor 8 minute, până când se topeşte caşcavalul. Se presară coriandrul tocat şi se serveşte împreună cu guacamole, ardei iuţi, sos picant sau smântână – cum preferi.
Nachos de pui
Pofta buna!