Nachos

Printeaza

O reteta delicioasa de nachos din: tortillas, ulei de floarea soarelui, branza edamer, fasole pestrita, ceapa, ulei de masline extravirgin si masline negre.

Ingrediente:Nachos

  • 10 tortillas din faină de grâu
  • 6 linguri ulei de floarea-soarelui
  • 200 g brânză tip Edamer (caşcaval)
  • 200 g fasole pestriţă fiartă
  • 1 ceapă mică
  • ulei de măsline extravirgin

pentru decor:

  • măsline negre

 

Mod de preparare:

Prepară tortillas din faină de grâu. Sotează fasolea împreună cu ceapa tocată în 3 linguri de ulei de măsline, apoi paseaz-o până când obţii un piure cremos. Taie fiecare tortilla în patru, obţinând astfel 40 de tri­unghiuri. încinge uleiul de floarea-soarelui într-o tigaie şi prăjeşte triunghiurile de tortillas.

Aşază pe patru farfurii triunghiurile prăjite, câte 50 g de brânză tăiată fâşii şi, deasupra, piureul de fasole. Coace-le în cuptor circa 3 minute. Scoate-le din cuptor, decorează-le cu jumătăţi de măsline negre şi serveşte-le.

Nachos

Nachos

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.