Nan – paine din India

Printeaza

Nan – paine din India

Ingrediente:Nan - paine din India

  • 60 g faina
  • 1 lingura praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 1 ou
  • 1 dl lapte
  • 1 dl iaurt sau smintina
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare:

Se pune cuptorul la incalzit la 250°. Se amesteca faina cu praful de copt si sarea.

Se adauga oul, laptele si iaurtul / smintina.
Se framinta aluatul. Se imparte aluatul in 6 bucati care se intind cu sucitorul.

Se pun pe o tava,pe hirtie pergament. Se coc in mijlocul cuptorului, 6–8 minute.

ind se scot se ung cu ulei de masline.Se servesc calde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.