Napi in pesmet

Printeaza

 Napi in pesmet

Ingrediente:Napi in pesmet

  • 1 kg napi
  • 150 g unt
  • 3 linguri de pesmet
  • sare
  • 150 g smîntînă

 

Mod de preparare:

Napii se curăţă, se rotunjesc şi se fierb în apă cu sare 8-10 minute.

Separat se pune untul într-o tigaie şi se înăbuşă cu pesmetul.

Napii se stre­coară şi se tăvălesc prin pesmet.

Se servesc fierbinţi într-un platou adînc şi separat smîntîna.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.