Napi sotaţi

Printeaza

Napi sotaţi din: napi, ardei, rosii, usturoi, sare si ulei de masline.

retete

 

Ingrediente:

  • 2 napi mici, curăţaţi de coajă şi tocaţi mărunţel
  • ¼ ardei roşu dulce, tocat
  • 2 roşii alungite, sau două roşii mari, tocate
  • 2 căţei de usturoi, mărunţiţi
  • Sare după gust
  • Ulei de măsline

 

 

Mod de preparare:

Toarnă puţin ulei în tigaie, adaugă usturoiul şi prăjeşte pentru câteva secunde până se simte aroma.

Adaugă restul de ingrediente, puţină sare pentru început, amestecă ca să se răspândească.

Prăjeşte încă câteva minute, apoi acoperă tigaia şi găteşte la foc puţin peste mediu până ce napii sunt moi şi cele mai multe lichide s-au evaporat.

Gustă de sărat şi potriveşte.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.