Napul sau napii: Proprietati, beneficii si retete delicioase. Planta numită comun “nap” sau “napi” se referă la varietățile de Brassica napus, care fac parte din familia Brassicaceae. Această plantă este cunoscută și sub denumirea de varză albă sau rapă în unele regiuni. Napul este cultivat pentru rădăcinile sale comestibile, care sunt bogate în nutrienți și […]
Napi cu coacaze din: napi, coacaze, ceapa, vin alb, apa, frunze de telina, miere, sare si piper. Ingrediente: 700 g napi 200 g coacăze, proaspete sau congelate 1 ceapă mică 10 cl vin alb 10 cl apă 4 frunze de ţelină 1 linguriţă cu miere groasă sare şi piper măcinat Mod de preparare: Tăiaţi […]
O reteta simpla de salata cu napi si cartofi din: napi, cartofi, patrunjel, telina, boabe de mazare, mere, castraveciori, zeama de lamaie, salata verde, maioneza de post si sare. Ingrediente: 500 g napi 500 g cartofi 3 rădăcini de pătrunjel 1 ţelină mică 5–6 linguri boabe de mazăre din conservă 2 mere 3 castraveciori 5 […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.