Napolitane cu ciocolata si alune

Printeaza

Napolitane cu ciocolata si alune din: napolitane, ciocolata, frisca, alune.

Ingrediente:Napolitane cu ciocolata si alune

  • un pachet foi napolitane
  • 200 g ciocolatâ neagră
  • 150 ml frişca lichidă
  • 200 g alune de pădure

 

 

Mod de preparare:

Ciocolata se rupe bucăţi şi se pune într-un castron. Se toarnă peste ea frişca clocotită şi se amestecă până la dizolvare.

Se adaugă alunele mărunţite şi se amestecă. Se lasă să se răcească.

Intr-o tavă, se aşază un strat de foi de napolitană, apoi crema şi se acoperă cu un alt strat de foi de napolitană. Se acoperă totul cu un şervet curat, se pun greutăţi deasupra şi se lasă până a doua zi, când se taie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.