Naut batut

Printeaza

Naut batut din: naut, crema de susan, usturoi, sare de lamaie, sare.

Ingrediente:Naut batut

  • 250 g năut
  • 150 g cremă de susan
  • 2 căţei usturoi
  • 1 linguriţă sare de lămâie
  • 1 linguriţă sare

Mod de preparare:

Se lasă năutul la înmuiat douăsprezece ore, se spală bine şi se pune la fiert în apă cu puţin bicarbonat. Se spală bine, se curăţă şi se dă prin mixer împreună cu crema de susan.

Se diluează sarea de lămâie, usturoiul zdrobit şi sarea într- un pahar cu apă şi se adaugă în mixer. Se amestecă până ce capătă aspectul unei creme.

Se serveşte rece cu gogoşari şi măsline.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.