Naut Prăjit cu Mirodenii: Gustare Crocantă Plină de Arome din: naut, ulei de masline, boia dulce, pudra de usturoi, pudra de paprika, pudra de chili, sare, piper. Nautul prăjit este o gustare versatilă și sănătoasă, perfectă pentru a satisface pofta de ceva crocant și delicios. Acestă rețetă adaugă o notă intensă de arome cu ajutorul […]
Naut cu ciuperci
PrinteazaSalata de naut cu ciuperci din: naut, ciuperci, ceapa rosie, ceapa verde, sare, ardei gras, ulei, otet de mere, apa, sare, usturoi, marar si patrunjel.
- 250 g naut
- 400 g ciuperci
- 1 ceapa rosie
- ceapa verde
- sare
- 1/2 ardei gras rosu
- 1/2 ardei rgas verde
pentru dressing:
- 50 ml ulei
- 1 lingura cu otet de mere
- 1 lingura cu apa
- 1/2 lingurita cu sare
- 2 catei de usturoi
- marar
- patrunjel
Mod de preparare:
Lasă năutul la înmuiat în apă fiartă până a doua zi. Pune-l la fiert în apă cu sare.
După ce a fiert, scurge-l şi ameste-că-l într-un castron cu ceapa şi ardeii tăiaţi cubuleţe. Adaugă ciupercile opărite şi tăiate mărunt.
Separat, toarnă uleiul, oţetul şi apa într-un borcan. Adaugă sarea, usturoiul zdrobit şi puţină verdeaţă tocată fin.
Stropeşte salata cu sosul astfel obţinut şi serveşte-o imediat.
Naut cu ciuperci
Pofta buna!
poate iti place si:
Shiro Wat: Tocana Etiopiană de Năut – Ghidul Complet
Shiro Wat: Tocana Etiopiană de Năut – Ghidul Complet. Shiro Wat, un fel de mâncare plin de arome, este un pilon central în bucătăria etiopiană și un simbol al tradiției și culturii culinare a regiunii. Originile Shiro Wat Etiopia Antică: Shiro Wat își are rădăcinile în bucătăria străveche etiopiană. Etiopia, cu o istorie culinară bogată […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- mancare de naut cu ciuperci
- naut cu ciuperci