Naut cu conopida si praz la cuptor

Printeaza

Naut cu conopida si praz la cuptor

300 g năut înmuiat peste noapte se fierbe 30 min. cu păstârnac. Se pun la cuptor la foc mic: 1 conopidă bucheţele, 1 fir de praz, 3-4 căţei de usturoi şi 1 roşie, felii, stropite cu ulei de măsline. Se acoperă şi se coace 30 min.

Se amestecă înăuntru năutul, 500 ml suc de roşii, 1 lingură turmeric şi sare. Se aşază 2 roşii feliate, 2 fire cimbru şi se presară susan. Se acoperă şi se mai coc 2-3 ore.

Se adaugă seminţe de pin şi Pul Biber; se mai lasă 20 min.

Naut cu conopida si praz la cuptor

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.