Chiftele de naut cu boia din: naut, ceapa, usturoi, faina, boia, ulei, sare, piper. Ingrediente: 400 g năut o ceapă 2 căţei usturoi o legătură pătrunjel 3 linguri făină o linguriţă boia ulei, pentru prăjit sare piper Mod de preparare: Cu o seară înainte de preparare se pune năutul la înmuiat în apă rece. […]
Supa de naut cu chorizo din: naut, carnati, ceapa, ardei, boia, ulei, sare. Ingrediente: o conservă de năut, gata fiert 2 cârnaţi chorizo o ceapă un ardei gras o lingură boia 2 linguri ulei sare Mod de preparare: Cârnaţii se taie felioare care se călesc în ulei pe o parte şi se scot. In acelaşi […]
Mancarica picanta de naut din: naut, ceapa, morcov, ardei, ulei, sare, piper. Ingrediente: o ceapă un morcov un ardei gras 2 ardei iuţi o conservă mare năut gata fiert 1/2 legătură pătrunjel o lingură ulei sare piper Mod de preparare: Ceapa, morcovul şi ardeiul gras se toacă mărunt şi se pun la călit în […]
Spanac cu naut din: spanac, naut, ceapa, ulei, marar, lamaie, sare, piper. Ingrediente: 500 g spanac o conservă de năut fiert 1 ceapă mare tăiată mărunt 2 linguri cu ulei de măsline mărar proaspăt zeama de la 2 lămâi sare şi piper după gust Mod de preparare: Incălzeşte uleiul de măsline într-o tigaie, la […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.