Saramura de Peste – Reteta simpla din: biban, crap, salau, rosii, ardei, usturoi, marar, suc de lamaie, ulei de masline, sare, piper, boia de ardei iute. Explorați o simfonie de arome cu această rețetă unică de Saramura Mixtă, un festin culinar ce combină diferite tipuri de pește din apele Mării Negre. Această rețetă aduce pe […]
Năut cu pui şi sos alb
PrinteazaNăut cu pui şi sos alb din: pulpe de pui, ciuperci, ceapa, usturoi, ardei capia, dovlecel, arde iute, smantana, iaurt, ulei, sare, piper, busuioc.
Ingrediente:
- 250 g năut din conservă
- 4 pulpe de pui
- 200 g ciuperci
- două cepe
- doi căţei de usturoi
- doi ardei capia
- un dovlecel
- un ardei iute mic
- 200 ml smântână
- 100 ml iaurt
- ulei de floarea-soarelui
- sare
- piper
- busuioc
Mod de preparare:
Năut cu pui şi sos alb: Pulpele de pui se spală, se taie în jumătăţi şi se condimentează. prăjesc în ulei încins, se scot într-un castron şi se acoperă cu o farfurie.
Cepele se curăţă de foi, se spală, se toacă mărunt şi se călesc în uleiul rămas de la pulpe. adaugă ardeii curăţaţi de seminţe şi tăiaţi mărunt, ardeiul iute, dovlecelul spălat şi tăiat cubuleţe.
presara ciupercile taiate in jumatati, se calesc pana se înmoaie, se adaugă năutul clătit cu apă rece şi scurs, usturoiul curăţat de foi şi feliat. Se toarnă puţină apă, se condimentează şi se lasă să scadă sosul.
Se adaugă carnea de pui, se amestecă şi se mai lasă pe foc 10 minute.
Separat se face un sos din smântână, iaurt, sare, piper şi busuioc tocat.
Pofta buna!
Cel Mai Bun Ghid pentru Combaterea Răcelii cu Remedii Naturiste
Cel Mai Bun Ghid pentru Combaterea Răcelii cu Remedii Naturiste. Există câteva remedii naturiste pe care le poți încerca pentru a ameliora simptomele răcelii sau pentru a accelera procesul de vindecare. Cu toate acestea, este important să consulți întotdeauna un profesionist medical și să iei în considerare eventualele interacțiuni cu alte medicamente pe care le […]