Nectar din fructe

Printeaza

Nectar din fructe

Ingrediente:Nectar din fructe

  • 4 kg fructe (caise, piersici, vişine etc.)
  • 250-300 g. zahăr
  • 1 cană apă

 

Mod de preparare:

Pasezi fructele fără coajă şi sâm­buri (sau le treci prin maşina de tocat), pui apa şi zahărul, clocoteşti totul 10-20 de minute spumuind bine.

Il torni fierbinte în sticle, le legi imediat şi le aşezi între pături, învelite bine.

Le laşi până se răcesc, apoi le depozitezi în cămară. Se bea ca atare sau diluat cu apă minerală.

Il poţi face asortat cu suc de morcovi proaspăt (sau de citrice, sau de sfeclă roşie, sau ţelină).

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.