Nectar de pere

Printeaza

Nectar de pereSe decojesc 8 pere şi se curăţă de cotoare şi seminţe. Pulpa se taie cubuleţe. Se amestecă împreună cu 1 lingură zahăr pudră, 2 linguri suc de lămâie şi 1 vârf de cuţit praf de anason; se lasă la frigider cca 60 min.

Se crestează pe lung 2 batoane de vanilie şi se scoate miezul; se adaugă la pere. Se pasează fructele şi se dă compoziţia la frigider.

Inainte de servire, compoziţia se repartizează în 4 pahare înalte şi se ornează cu jumătăţi de păstăi de vanilie şi anason stelat.

Nectar de pere

Nectar de pere

Incoming search terms:

  • nectar de pere

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.