Nectarine coapte

Printeaza

O reteta de nectarine coapte din: nectarine, suc de struguri, zahar, migdale si mascarpone.

Ingrediente:Nectarine coapte

  • 4 nectarine
  • 150 ml suc de struguri
  • 100 g zahăr
  • 50 g migdale decojite
  • 250 g mascarpone

 

Mod de preparare:

Se încinge cuptorul la 200 °C. Se curăţă nectarinele de samburi şi se aşază într-o formă de sufleu; sucul se amestecă împreună cu 50 g zahăr şi se toarnă deasupra.

Se coc nectarinele la cuptor cca 25-30 de minute.Se topesc intr-o tigaie 50 g zahar si se adauga migdalele, se fierbe caramelul 5-6 minute.

Se toarna pe o tava unsa cu ulei si se lasa sa se intareasca; apoi se toaca. Se servesc nectarinele coapte cu cate o lingurita de mascarpone si zahar ars.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.