Negresa cu alune de padure
PrinteazaNegresa cu alune de padure din: cacao, faina, zahar, praf de copt, zeama de lamaie, alune de padure, apa minerala, ulei.
Ingrediente:
- 3 linguri cacao
- 500 g faina
- 100 g zahar
- 1 praf de copt
- zeama de lamaie
- 100 g alune de padure zdrobite
- 300 ml apa minerala
- 125 ml ulei
Mod de preparare:
Amesteci toate ingredientele solide (mai puţin praful de copt), apoi torni apa şi uleiul şi baţi cu ajutorul unui tel.
Separat, stingi praful de copt cu zeamă de lămâie şi-l adaugi în compoziţie, pe care o mixezi bine.
Pui aluatul obţinut într-o tavă tapetată. Presari deasupra alunele de pădure şi dai prăjitura la cuptorul încins în prealabil.
O ţii la copt aproximativ 45 de minute, iar la final o pudrezi cu zahăr farin şi o tai după ce s-a răcit.
Negresa cu alune de padure
Pofta buna!