Negresa cu branza si vanilie

Printeaza

Negresa cu branza si vanilie din: zahăr, unt, cacao, oua, smantana, faina, lapte, praf de copt, mascarpone, esenţă de vanilie, fructe.

Negresa_cu_branza_si_vanilie

Ingrediente:

  • 200 g zahăr
  • 100 g unt
  • 2 linguri cacao
  • 2 ouă
  • 250 ml smântână
  • 280 g făină
  • 250 ml lapte
  • un plic praf de copt

Pentru stratul de brânză:

  • 250 g mascarpone
  • 65 g zahăr
  • un ou
  • esenţă de vanilie

Pentru servit:

  • fructe

Mod de preparare:

Pentru blat, untul se freacă cu zahărul si, după ce se obţinte o cremă omogenă, se adaugă ouăle, unul câte unul, ameste­când bine după fiecare.

Se toarnă laptele si smântâ­nă, se amestecă, apoi se adau­gă făina amestecată în prealabil cu cacaua şi praful de copt.

Se toarnă aluatul într-o tavă de copt tapetată cu hârtie.

Se mixează ingredientele pentru crema de brânză, se toarnă peste stratul cu cacao, se amestecă pe deasupra cu o scobitoare si se coace 40 de minute.

Se serveşte cu fructe.

Negresa cu branza si vanilie

Negresa_cu_branza_si_vanilie

Pofta buna!

 

 

 


poate iti place si:

Negresa cu cirese

Negresa cu cirese

Negresa cu cirese din: ciocolata, unt, oua, faina, zahar, praf de copt, cacao. Ingrediente: 160 g ciocolată neagră 15 g unt 3 ouă 200 g zahăr brun 100 g făină 1/2 linguriţă cu praf de copt 2 linguri cu cacao un praf de sare 100 g nuci braziliene, rumenite şi tăiate mărunt 1 cutie cu […]

Reteta zilei: Negresa cu cacao

Negresa cu cacao din: faina, zahar, unt, oua, cacao. Ingrediente:  ½ ceasca de făină 1 ceasca zahăr ½ ceasca unt sărat, topit 2 oua ⅓ ceasca pudră de cacao     Mod de preparare: Pregătiți ingredientele. Preîncălziți cuptorul la 180C. Ungeți tava de copt. Într-un castron mediu, combinați făină, zahăr și pudră de cacao. Într-un […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.