Negresa cu cirese din: ciocolata, unt, oua, faina, zahar, praf de copt, cacao. Ingrediente: 160 g ciocolată neagră 15 g unt 3 ouă 200 g zahăr brun 100 g făină 1/2 linguriţă cu praf de copt 2 linguri cu cacao un praf de sare 100 g nuci braziliene, rumenite şi tăiate mărunt 1 cutie cu […]
Negresa cu branza si vanilie
PrinteazaNegresa cu branza si vanilie din: zahăr, unt, cacao, oua, smantana, faina, lapte, praf de copt, mascarpone, esenţă de vanilie, fructe.
Ingrediente:
- 200 g zahăr
- 100 g unt
- 2 linguri cacao
- 2 ouă
- 250 ml smântână
- 280 g făină
- 250 ml lapte
- un plic praf de copt
Pentru stratul de brânză:
- 250 g mascarpone
- 65 g zahăr
- un ou
- esenţă de vanilie
Pentru servit:
- fructe
Mod de preparare:
Pentru blat, untul se freacă cu zahărul si, după ce se obţinte o cremă omogenă, se adaugă ouăle, unul câte unul, amestecând bine după fiecare.
Se toarnă laptele si smântână, se amestecă, apoi se adaugă făina amestecată în prealabil cu cacaua şi praful de copt.
Se toarnă aluatul într-o tavă de copt tapetată cu hârtie.
Se mixează ingredientele pentru crema de brânză, se toarnă peste stratul cu cacao, se amestecă pe deasupra cu o scobitoare si se coace 40 de minute.
Se serveşte cu fructe.
Negresa cu branza si vanilie
Pofta buna!
poate iti place si:
Reteta zilei: Negresa cu cacao
Negresa cu cacao din: faina, zahar, unt, oua, cacao. Ingrediente: ½ ceasca de făină 1 ceasca zahăr ½ ceasca unt sărat, topit 2 oua ⅓ ceasca pudră de cacao Mod de preparare: Pregătiți ingredientele. Preîncălziți cuptorul la 180C. Ungeți tava de copt. Într-un castron mediu, combinați făină, zahăr și pudră de cacao. Într-un […]
Pofta buna!