Negresa cu cirese si esenta de migdale

Printeaza

Negresa cu cirese si esenta de migdale din: unt, zahăr, faina, oua, praf de copt, cacao, esenta de migdale, sare, cireşe.

Negresa_cu_cirese_si_esenta_de_migdale

Ingrediente:

  • 220 g unt
  • 400 g zahăr
  • 200 g făină
  • 4 ouă
  • 1 plic praf de copt
  • 50 g cacao
  • puţină esenţă de migdale
  • sare
  • 200 g cireşe

 

Mod de preparare:

Cireşele se curăţă de sâm­buri, se taie jumătăţi si se lasă să se scurgă într-o strecură­toare. Intre timp, untul si zahărul se freacă; pentru a obţine o cremă.

Se adaugă esenţa de mig­dale şi ouăle, se amestecă si se pune făina amestecată cu praful de copt, sarea şi cacaua.

Se amestecă, se adaugă cireşele si, după încorporare, se toarnă amestecul într-o tavă unsă cu puţin ulei. Se coace 30 de minute şi se lasă să se răcească în tavă.

Negresa cu cirese si esenta de migdale

Negresa_cu_cirese_si_esenta_de_migdale

Pofta buna!

 

 

 

 


poate iti place si:

Negresa cu sirop

Negresa cu sirop din: faina, ciocolata, oua, nuca, sirop de stevie, praf de copt, vanilie, scortisoara, ghimbir. Ingrediente: 200 g făină 150 g de ciocolată neagră 4 ouă 2 linguri sirop de stevie 1 linguriţă praf de copt 150 g nucă măcinată esenţă de vanilie scorţişoară ghimbir   Mod de preparare: Ciocolata se topeşte la bain-marie. […]

Negresa cu nuci si lapte de soia

Negresa cu nuci si lapte de soia

Negresa cu nuci si lapte de soia din: ciocolata, faina, zahar, margarina, praf de copt, lapte de soia, nuci. Ingrediente: 200 g ciocolată neagră 125 g făină 150 g zahăr pudră 100 ml lapte de soia 50 g margarină 1/2 plic praf de copt 100 g nuci un praf de sare   Mod de preparare: Ciocolata bucăţi […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.