Negresa cu biscuiti din: unt, ciocolata, oua, zahar, faina, bicarbonat, cacao, biscuiti. Ingrediente: 180 g unt 180 g ciocolată neagră 3 ouă 200 g zahar pudră 1/2 linguriţă esenţă de vanilie 80 g făină 1 vârf de cuţit bicarbonat 40 g praf de cacao neagră 80 g ciocolată albă 50 g ciocolată cu lapte 120 […]
Negresă crocantă
PrinteazaNegresă crocantă din: fulgi de ovaz, faina, zahar, praf de copt, unt, ciocolata neagra, unt, esenta de vanilie, oua, faina, praf de copt si sare.
pentru baza crocanta:
- 200 g fulgi de ovaz
- 90 g faina
- 150 g zahar
- 1/2 lingurita praf de copt
- 180 g unt
pentru negresa:
- 150 g ciocolata neagra
- 160 g unt
- 400 g zahar
- o fiola subtire esenta de vanilie
- 4 oua
- 140 g faina
- 1/2 lingurita praf de copt
- un praf sare
Mod de preparare:
Intâi se prepară baza crocantă, pentru care se amestecă fulgii, făina, zahărul şi praful de copt.
Se adaugă untul topit, se amestecă uşor şi se pune compoziţia într-o tavă unsă cu foarte puţin ulei.
Se coace pentru 10 minute şi apoi se lasă 5 minute să se răcorească.
Intre timp, ciocolata ruptă bucăţi si untul se pun la foc mic să se topească si apoi se retrag de pe foc.
Se adaugă zahărul, vanilia si ouăle.
Apoi, se pun făina, praful de copt si sarea. Amestecul obţinut se toarnă peste baza crocantă coaptă şi se dă din nou la cuptor pentru 30 de minute.
Negresă crocantă
Pofta buna!
poate iti place si:
Negresa cu fulgi de ovaz
Negresa cu fulgi de ovaz din: fulgi de ovaz, faina, zahar, praf de copt, unt, ulei, ciocolata, vanilie, oua, sare. Ingrediente: Pentru baza crocantă: 200 g fulgi de ovăz 100 g făină 150 g zahăr 1/2 linguriţă praf de copt 200 g unt 1 lingură ulei pentru tavă Pentru negresa: 150 g ciocolată neagră 250 g […]
Pofta buna!
Incoming search terms:
- negresa