Negresa cu bere bruna

Printeaza

Negresa cu bere bruna din: ciocolata, bere bruna, unt, zahar, vanilie, oua, faina, sare, cacao.

Ingrediente:Negresa cu bere bruna

  • 325 g ciocolata
  • 125 ml bere brună
  • 225 g unt
  • 300 g zahăr
  • 3 ouă
  • esenţă de vanilie
  • 100 g făină
  • un praf sare

Pentru decor:

  • 2 linguri cacao

 

Mod de preparare:

Se pune berea la fiert şi se lasă 5-7 minute, până se reduce la jumătate din cantitatea I ei. Se lasă să se răcească.

Se pun la bain-marie ciocolata şi untul şi se amestecă. La mixer se amestecă la viteză mică zahărul, ouăle şi esenţa de vanilie. Se adaugă treptat ciocolata topită şi răcită, apoi berea.

Se adaugă făina amestecată cu sarea, se omogenizează şi se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se lasă la cuptor pentru 40 de minute.

Se serveşte decorată cu pudră de cacao.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.