Negresa cu dulceata din coji de portocala
PrinteazaNegresa cu dulceata din coji de portocala din: oua, faina, zahar, unt, lapte, cacao, esenta de rom, praf de copt, dulceata din coji de portocala.
- 4 oua
- 100 g faina
- 100 g zahar
- 200 g unt
- 150 ml lapte
- 50 g cacao
- esenta de rom
- praf de copt
- dulceata din coji de portocala
Mod de preparare:
Punem intr-o craticioara untul, zaharul, cacaua cernuta si laptele. Fierbem pe foc mic pana se ingroasa. Oprim 5 linguri din aceasta compozitie pentru glazura. Dupa ce s-a racit adaugam galbenusurile, esenta de rom si albusurile batute spuma.
Omogenizam si presaram faina cu praful de copt. Amestecam prin rasturnare. Ungem cu unt o tava intinsa si turnam compzitia. Coacem 60 de minute la foc moderat. Dupa ce s-a racit glazuram cu amestecul oprit la inceput. Ornam cu coaja de portocala din dulceata.
Negresa cu dulceata din coji de portocala
Pofta buna!