Negresa cu nuci si lapte de soia
PrinteazaNegresa cu nuci si lapte de soia din: ciocolata, faina, zahar, margarina, praf de copt, lapte de soia, nuci.
- 200 g ciocolată neagră
- 125 g făină
- 150 g zahăr pudră
- 100 ml lapte de soia
- 50 g margarină
- 1/2 plic praf de copt
- 100 g nuci
- un praf de sare
Mod de preparare:
Ciocolata bucăţi şi margarina se pun la topit la bain-marie şi, după ce s-a topit ciocolata, se trage vasul de pe foc. Se adaugă zahărul pudră, făina, praful de copt, sarea şi laptele de soia. Se amestecă bine.
Se adaugă şi nucile măruntite şi se amestecă din nou foarte bine.
Se toarnă aluatul într-o tavă unsă şi tapetată cu făină şi se lasă la cuptor 25 de minute.
Pofta buna!